FolemCom
P roduse
  Ferestre din lemn multistrat de stejar sau rășinoase
Ferestrele sunt echipate cu geam termopan (structură standard 4+16+4, cu sticlă Saint Gobain Franta. La cerere putem monta sticla Low E., antiefractie, cu reflexie, colorată în masă etc.), care asigură un confort termic și fonic de înaltă calitate, ceea ce rezultă o economie la energia de încălzire cca. 20%.
Structura de lemn are 68 mm grosime, (standard European), cu sectiune controlată, fiind alcătuită din trei straturi de lemn fără defecțiuni, și se închide în trei falturi, din care două sunt etansate cu garnitură de etansare (Germania). Feronăria este Roto Centro (Germania), care închide în mai multe puncte pe contur, asigură ferestrelor o functionare perfectă de lungă durată. Ferestrele pot fi fixe, cu deschidere laterală, sau cu deschidere roto-basculantă. Finisajul este executat cu o atentie sporită, în condiții optime, într-o gamă largă de culori, ceea ce face ca fereastra sa devină elementul principal al fațadelor. Vopselele și lacurile folosite sunt de import (vopsele din familia Trinat Olanda, lacuri Sikkens Germania), de înaltă calitate, special concepute pentru a rezista la intemperii. Se aplica în trei straturi: primul strat protejează lemnul de carii și de ciuperci; al doilea strat protejează împotriva umidității si intemperiilor, iar al treilea strat oferă o estetică deosebită și o protecție extra.

Ferestrele sunt echipate la partea inferioară cu lăcrimar de aluminiu. La cerere putem monta la ferestre jaluzele din lemn, pvc, aluminiu sau obloane din lemn cu lamele fixe sau mobile, echipate cu balamale aruncătoare. Obloanele pot fi montate pe tocul ferestrelor, sau pe toc separat. Aceste elemnte asigură casei o technică de umbrire elegantă, și un grad de siguranță în plus. Organizarea productiei, dinamica firmei permite executarea oricărui model, formă, dimensiune, structură și culoare; astfel produsele noastre sunt personalizate după exigentele cele mai sofisticate ale clienților.