FolemCom
P olitica de calitate
S.C. Folemcom S.R.L. a fost fondată în 1991, si de atunci s-a străduit sistematic, si se va strădui în continuare, privind produsele si serviciile pe care le oferă clientilor, partenerilor, ca cerintele acestora să fi satisfăcuti la cel mai înalt nivel. Doritele si pretentiile sunt „adunate” de la potentiali clienti, de la utilizatori, de colegi competenti în acest domeniu, si în functie de prescriptiile standardelor în vigoare. Serviciile de înaltă calitate sunt asigurate de oameni specializati ai firmei care au o bună pregătire si experientă în consultantă, releveu, proiectare, pregătirea pentru productie, productie si punere în functiune. Toate acestea fiind perfectionate în continu. Buna calitate a produselor sunt asigurate de următoarele:
  • Idei ingenioase, creative: firma noastră s-a adresat, si se va adresa către clienti cu o gamă de produse si servicii, care au la bază o pretentie pe baza reale, fiind implicată activ si creativ în economia de piată. Firma noastră cercetează în continuare noile cerinte si pe acestea se bazează în dezvoltarea continuă a produselor si a serviciilor.
  • Functionalitea bună: produsele noastre sunt de executie simplă si satisfac confortul si comoditatea umana
  • Solutii calitative si constructive: functionalitatea este asigurată de o structură proiectate si controlate, ceea ce este în acelasi timp si baza economicitătii, si fiabilitătii.
  • Calitatea estetică: stilul, forma estetică a produselor sunt formate după cerintele clientilor, aceasta este influentată de factori subiectivi, în afară de aceasta firma noastră se străduieste ca produsele să prezinte atractivitate.
  • Calitatea de executie: în procesul de fabricatie se folosesc materiale prime, materiale auxiliare, masini, utilaje, fortă de muncă de înaltă calitate, cu care este asigurată calitatea constantă a produselor.
  • Calitatea în exploatare: produsele sunt de lungă durată, si în aceasta longevitate sunt caracterizate în continuu de functionalitate estetică, atractivitate si fiabilitate.În cazurile exceptionale de defect, toate piesele se pot remedia sau schimba
  • Calitatea informatională: firma noastră asigură documente scrise, cât si consultanta verbală, atât la montarea produselor, în punerea lor în functiune, modul de folosire, cât si factorii ce periclitează calitatea lor. Asigură o functionalitate si garantie bună.
Firma noastră are produse de calitate asigurată prin forta de muncă bine aleasă, cu masini de înaltă precizie, tehnologie controlată, materiale de bună calitate. Se străduieste să creeze parteneriate (cu furnizori si client) de lungă durată, ceea ce conferă credibilitate si stabilitate firmei.