FolemCom
P rezentarea firmei
Infintata in anul 1991, firma noastra are 150 de angajati, din care15 cu studii superioare find specializata in executia de tamplarie termoizolanta din lemn multistrat, usi exterioare si interioare, si produce scari si elemente de decoratiuni interioare.
Odata cu pierderea de teren a fabricilor mari de mobile, am avut la dispozitie o masa de oameni priceputi in prelucrarea lemnului, din care s-a ales si s-a format o baza de 80 - 90 oameni, mesteri de inalta calificare.
In 1994/95 firma noastra a fost printe primi din tara, care a inceput producerea de tamplarie din lemn multistrat cu geam termopan, avand clienti de marca ca : BNR Buzau, BCR Brasov, Banc Post Buzau, APM M-Ciuc, APM Bacau, Banca Agricola Gaesti, Banca Agricola Pucioasa, Banca Tiriac Buzau etc.
Odata cu invazia altor produse de ( tamplarie din Aluminiu si PVC ), cit si cu aparitia firmelor concurente singura sansa de supravetiuire a fost Imbunatatirea continua a produselor si a serviciilor. Acesta sa realizat cu diversificarea produselor din punct de vedere estetic, multitudine de forme personalizate, cit si din punct de vedere technic; izolare fonica si termica ridicat la standardele europene.
In anul 2002 sa inceput o colaborare cu firma Egyed Glass Design, firma care produce vitralii, geamuri vopsite si sablate conform modelelor alese de clientii nostrii, sau cu o proiectare personalizata. Astfel sa obtinut o calitate estetica deosebita pentru usi de intrare, usi interioare si glaswanduri.
In anul 2004 sa obtinut agrementul technic a ferestrelor si usilor executate de firma noastra.
In zilele noastre firma noastra participa la renovarea si reabilitarea unor cladiri importante ca Primaria din Sibiu, Teatrul de Papusi din Brasov ( Reduta ), Muzeul etnografic din Rupea, Sediul Statistici din Galati, Centrul istoric din Baia Mare totodata avind si lucrari ca sediile Banci Transilvania din Odorheiu Secuiesc si Gheorgheni, sediile ROBANK OTP din Sf Gheorghe, Bistrita, Tg. Secuiesc si Sibiu.